Šta trebate znati O nama!

Šta trebate znati o nama!

Ko smo Mi?

Ko smo mi?

Sa preko 20 godina iskustva, Cooper Pehari koji je dio firme Cooper Šped d.o.o iz Banjaluke je u samom vrhu distribucije sportskih trofeja: pehara, medalja, sportskih figura, plaketa i ostalih proizvoda pogodnih za, sportska takmičenja i proglašenja najboljih pojedinaca i institucija u BiH.

Našim kupcima: opštinskim i sindikalnim organizacijama, javnim ustanovama, sportskim savezima i klubovima, je kroz veleprodaju i maloprodaju na raspolaganju preko 20000 različitih artikala provjerenih i pouzdanih Evropskih proizvođača, stručna pomoć radnog osoblja pri odabiru samih proizvoda i idejnog rješenja grafičke stilizacije.

Naša osnovna vrijednost je poslovanje po jasnim principima: profesionalno, kvalitetno, pošteno i na vrijeme, jer nam je najbitnija dugoročna i saradnja u obostranu korist.

Naša misija i vizija

Cooper Pehari je firma u Republici Srpskoj – Bosni i Hercegovini, sa ubjedjlivo največim izborom svih vrsta kvalitetnih odličja iz uvoza za sve sportske manifestacije i događaje.

Iako nudimo visokokvalitetne proizvode renomiranih proizvođača iz Evropske Unije,  “BIEMANS Trophy Master”  iz Holandije i  “STIEBER Pokale & Ehrenpreise GMBH  iz Njemačke, trudimo se da našim kupcima obezbjedimo odličja po veoma pristupačnim cijenama.

Ono na što smo posebno ponosni je činjenica da naši pehari, medalje, plakete, amblemi, figure, stakleni trofeji, akrilni trofeji, znakovi i drugo, krase vitrine sportskih i drugih klubova, kao i domove uspješnih takmičara na raznim sportskim i kulturnim, kako na domaćem tako i na međunarednim susretima.

Da bi Vaša sportska odličija bila i ostala Vaša trajna uspomena na postignuto u životu i sportu, na njima graviramo i štampamo.

Naša misija i vizija

Šta nas pokreće?

Šta nas pokreće?

Zadovoljni kupci, dugoročni dobri i lični poslovni odnosi kao i lojalnost specijalizovanoj trgovini. Dobar kontakt sa Vama je ono što nas pokreće svaki dan.

Kao dobavljaču i pružaocu usluga, važno nam je da Vam pružimo širok i atraktivan asortiman trofeja, medalja, amblema, promotivnih artikala, sublimacijskih artikala i mnogih drugih proizvoda.

Uvijek reagujemo na tržište i vaše želje. U vremenima kada individualizacija naših proizvoda postaje sve važnija, možemo se oslanjati na dobre odnose koje imamo sa našim kupcima više nego ikada prije. Kroz živu razmjenu s vama uvijek je moguće reagovati na aktuelne trendove ili ih unaprijed prepoznati.

Pogledajte asortiman naših dobavljača!

BIEMANS Trophy Master - Holandija

Biemans Trophy Master asortiman je najširi asortiman komponenti u cijeloj Evropi. Sve komponente se isporučuju direktno sa lagera. Pogledajte njihov katalog proizvoda koje mi zastupamo i možete kupiti kod nas u radnji.

STIEBER Pokale & Ehrenpreise GMBH

STIEBER Pokale & Ehrenpreise GMBH postoji od 1970. godine i od osnivanja nude visokokvalitetne proizvode. Njihovi smo generalni zastupnici za BiH, a ovde možete pogledati katalog njihovih proizvoda koje imamo u ponudi.

Pogledajte asortiman naših dobavljača!